Usein kysytyt kysymykset

  • Lainaajille
  • Omistajille

Kuinka tämä toimii oikeasti?

arrow down

HUSH HUSH toimii välikätenä tuotteen omistajan ja vuokraajan välillä. Kun haluat vuokrata itsellesi tuotteita viikoiksi, voit tehdä sen rekisteröitymällä käyttäjäksi tai tulla paikan päälle Studiolle. Maksun voit suorittaa oman tilisi kautta tai maksukortilla Studiolla.

 

Huom. HUSH HUSH Studio varaa päivä- ja viikonloppuvuokraukset puolestasi. Voit ottaa meihin yhteyttä lomakkeella tai puhelinsoitolla.

Miten voin lainata tuotteen?

arrow down

Kun olet luonut itsellesi asiakastilin voit lainata tuotteita suoraan verkkosivujemme kautta tai tulemalla paikan päälle HUSH HUSH Studiolle. Sijainti

Kuinka pitkäksi aikaa voin lainata tuotteen?

arrow down

Laina-aika alkaa yhdestä päivästä ja maksimiaika on neljä (4) viikkoa.

Kuinka monta tuotetta voin lainata kerralla?

arrow down

Sinulla voi olla max. kolme (3) tuotetta kerrallaan lainassa.

Voinko sovittaa/nähdä tuotteen ennen lainaamista?

arrow down

Voit ja suosittelemme sitä. Näet asiakastilisi kautta aina lainaamasi tuotteen varauskalenterin ja milloin tuote on meillä HUSH HUSHilla saatavilla. Suosittelemme, että olet yhteydessä meihin ennen sovitusta, niin voimme valmistella asun/tuotteen sinulle valmiiksi.

Miten noudan tuotteen?

arrow down

Nouto tapahtuu suoraan HUSH HUSH Studiolta. Ensimmäinen mahdollinen noutopäivä on varauksesi ensimmäinen päivä ja Studion aukioloaikana aukioloajat. Kaikki poikkeukset tulee sopia suoraan HUSH HUSHin kanssa.

Miten palautan tuotteen?

arrow down

Palautus tapahtuu suoraan HUSH HUSH Studiolle. Viimeinen palautuspäivä on lainauksen viimeinen päivä, Studion aukioloaikana aukioloajat. Kaikki poikkeukset tulee sopia suoraan HUSH HUSHin kanssa.

Voiko tuotetta postittaa?

arrow down

HUSH HUSH ei tällä hetkellä tarjoa automaattisesti postitusta. Jos tarvitset postitusta tai kuriiripalvelua, ota yhteyttä suoraan HUSH HUSH Studiolle.

Mitä jos tuote vahingoittuu tai katoaa?

arrow down

Lainaaja vastaa siitä, että tuote palautetaan ajallaan HUSH HUSHille. Jos tuotetta ei palauteta tai se on vahingoittunut käyttökelvottomaksi, vastaa lainaaja tuotteen korvaamisesta HUSH HUSHille, ja HUSH HUSH on vastuussa vahingon korvaamisesta tuotteen omistajalle.

 

Vahingon sattuessa lainaajan koti- tai matkavakuutus saattavat korvata tuotteen vahingoittumisesta tai katoamisesta aiheutuneet kustannukset. Mahdollisen vakuutusturvan osalta kehotamme tarkastamaan koti- tai matkavakuutuksesi korvausehdot.

Mitä jos tuote likaantuu?

arrow down

HUSH HUSH huolehtii tuotteen normaalista huollosta otsoonikaapilla, joka poistaa bakteerit ja hajut käytön jälkeen. Jos tuotteeseen tulee lainauksen aikana pesulaa vaativia tahroja, on lainaaja velvoitettu kustantamaan pesulamaksun (n.30e). Monet tuotteistamme vaativat kuivapesua tai erityistä huoltoa ja on tärkeää, että et lähde puhdistamaan tuotetta omin avuin. Ota aina ensin HUSH HUSH Studiolle yhteyttä jos tarvitset puhdistusta lainaamisen aikana.

 

 

Voinko luovuttaa tuotteen jonkun muun käyttöön?

arrow down

Olet aina itse vastuussa lainaamasta tuotteesta.

Mitä jos joudun peruuttamaan lainauksen?

arrow down

Voit peruuttaa lainauksen seitsemän (7) päivää ennen lainausta ja saat 100% palautuksen lainauksen hinnasta. Alle seitsemän (7) päivän peruutuksesta joudumme veloittamaan koko lainasumman.

Kuinka tämä toimii oikeasti?

arrow down

HUSH HUSH toimii välikätenä tuotteen vuokraajan ja lainaajan välillä. HUSH HUSH varastoi tuotteen, kuvaa sen verkkosivuille ja hoitaa vuokrauksen sekä palautuksen. Jokainen vuokraus kerryttää tuloa sinun tilille 50% vuokrahinnasta.

Kuinka voin laittaa tuotteeni vuokralle?

arrow down

Kun haluat laittaa tuotteen vuokralle, ota yhteyttä HUSH HUSH Studiolle. Voit tehdä sen verkkosivuilla olevalla lomakkeella, soittamalla tai tulemalla suoraan meidän Studiolle. Katsomme yhdessä tuotteen kunnon ja potentiaalin palvelussamme. HUSH HUSH kuvaa tuotteesi ja lisää sen verkkosivuille sinun puolestasi.

Millaisia tuotteita voin antaa vuokralle?

arrow down

HUSH HUSH on designer-tuotteiden lainauspalvelu. Meidän valikoimaan kuuluvat maailmanluokan brändit, samoin kuin uniikit couture-luomukset. Keskitymme nyt alkuun etenkin käsilaukkuihin, juhla-asuihin, mekkoihin ja takkeihin. Jokainen asu ja asuste käydään kuitenkin läpi tapauskohtaisesti. Hyvä muistisääntö on, että tuotteen markkina-arvon tulisi olla yli 300€, että ansaitsemismalli on kannattavaa sinullekin.

Miten vuokrahinta määräytyy

arrow down

Vuokrasopimukseen määritellään päivä- sekä viikkovuokra. Vuokrahinta sovitaan yhdessä HUSH HUSHin kanssa. Suositeltu hinta on n. 5-10% tuotteen markkina-arvosta. Tässä voi olla poikkeuksia esim. jos tuote on erittäin suosittu. Jos lainaaja haluaa tuotteen useammaksi viikoksi, hinnasta tippuu automaattisesti 10% jokaisesta ylimääräisestä viikosta neljään (4) viikkoon asti. Näin kannustamme lainaajaa ottamaan tuotteen useammalle viikolle ja tuotteesi olisi kierrossa mahdollisimman paljon. Maksimiaika vuokraukselle on neljä (4) viikkoa.

Kuinka voin nostaa rahani?

arrow down

HUSH HUSH tilittää rahasi kerran kuukaudessa automaattisesti tilillesi

Mitä jos tuotteeni vahingoittuu?

arrow down

HUSH HUSH vakuuttaa tuotteesi puolestasi. Kun tuotteesi on lainassa on lainaaja ensisijaisesti vastuussa tuotteesta itse omalla vakuutuksella.

Mitä jos tarvitsen tuotetta itse?

arrow down

Jos tarvitset tuotetta itse, voit olla suoraan yhteydessä HUSH HUSH studiolle ja varaamme tuotteen puolestasi. Kalenterinäkymä on aina kolme (3) kuukautta eteenpäin. HUSH HUSH huolehtii, että tuotteesi on noudettavissa studiolta puhtaana ja käyttövalmiina.

Kuinka voin irtisanoa sopimuksen?

arrow down

Tuote vapautuu käyttöösi heti, kun olet ollut yhteydessä HUSH HUSHin kanssa ja varauskalenterissa ei ole tulevia varauksia. Muussa tapauksessa saat tuotteesi takaisin heti kun viimeinen varattu vuokraus on hoidettu ja tuotteesi huollettu.