Hurmaa syksy takilla

Tiedättekö sen tunteen, kun illat alkavat pimetä, ilma viilentyä ja olisi kiva laittaa päälle tänä vuonna jotain muutakin, kuin aina se sama musta tai beige takki? Persoonallinen takki on upea ja kerää katseita, sillä se on päällimmäisenä päällä ja peittää suurimman osan muista vaatteista. Silmiinpistävän takin hankkiminen saattaa kuitenkin mietityttää, sillä se saattaa menettää nopeasti uutuudenviehätyksensä.

 

Olisi ihanaa, jos takkeja olisi useita ja niitä voisi vaihdella vaikka päivittäin fiiliksen mukaan, mutta vaatekaapin täyttäminen kausituotteilla ei kuitenkaan innosta, vaatteita kun muutenkin tuntuu olevan nykyään joka lähtöön. Syksy on kuitenkin vain kerran vuodessa ja sesonkina niin kovin lyhyt.

 

Meiltä Hush Hushilta voi vuokrata takin päiväksi, viikoksi tai vaikka koko kuukaudeksi. Jos oikein ihastut johonkin kappaleeseen, niin osa on myös lunastettavissa ikiomaksi. Kokosimme tähän julkaisuun muutamia suosikkejamme ja liikkeestämme löydät paljon lisää malleja ja värejä. Tervetuloa käymään!

 

 

Takki: Jukka Rintala (Koko L)

 

 

Takki: Rosvo Society (Koko S) / Mekko: Diana Arno (Koko M)

 

 

Takki: Burberry (Koko Xs) / Laukku: Dior

 

 

Takki & Toppi: Giambattista Valli (Koko M) / Laukku: Aki Choklat

 

 

Takki: Red Valentino (Koko M-L) / Mekko: PAUW Amsterdam (Koko M) / Laukku: Chloe

 

 

Takki: Dolce & Gabbana (Koko M) / Laukku: Marc Jacobs

 

Kuvat: Pinjamari Jirout