HUSH HUSH x Riikka Couture – Puhutaan hetki unelmista

Tuntuuko sinusta, että unelmat ovat saavuttamattomissa tai päämäärät liian kaukana? Haluatko antaa periksi ennen kuin olet edes päässyt alkuun? Joskus on hyvä kuulla muiden tarinoita siitä mitä he ovat omalla matkalla käyneet läpi tavoitellessaan omia unelmia. Onnistumisella on hintansa ja epäonnistumisella on suotta huono nimi. Jokainen askel on askel lähemmäksi tavoitteitasi – ainoa epäonnistuminen on luovuttaminen. Puhutaan siis hetki unelmista.

 

Muotia ja unelmia

 

Meillä oli ilo ja kunnia emännöidä eilen Riikka Ikäheimon ”Unelmien Workshoppia” HUSH HUSH Studiolla. Saimme kuulla Riikan kokemuksista matkallaan yhdeksi Suomen suosituimmista iltapukusuunnittelijoista ja katsoa muotinäytöksen missä oli hänen Pariisin Fashion Weekin asuja. Kiitos kaikille ihanille naisille ketkä osallistuitte iltaan. Teitte illasta paremman kuin olisimme uskaltaneet unelmoida! Taidettiin siellä muutama unelma toteuttaa ihan paikan päällä. Parasta näissä illoissa on juuri se positiivinen energia mitä syntyy, kuin istutaan pöydän ääreen ja jaetaan kokemuksia. Teille ketkä ette päässeet paikan päälle niin lyhyt kertaus vielä Riikan vinkeistä:

 

  • Ei ole olemassa ”epärealistisia” unelmia. Uskalla unelmoida isosti. Unelmien saavuttamiseen ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa. Tee parhaasi, anna kaikkesi ja asiat järjestyy – ei välttämättä juuri niin kuin olit sen ajatellut tapahtuvan, mutta huomaat pian, että kaikki tapahtui juuri niin kuin oli tarkoitus.
  • Työskentele kovasti, mutta ennen kaikkea fiksusti. Kova työ ilman suuntaa on hukattua aikaa.
  • Ympäröi itsesi ihmisillä ketkä rakastavat sinua ja haluavat sinulle hyvää. Muista antaa takaisin, kaksin kerroin mitä olet itse saanut.
  • Tärkeintä on tehdä asioita intohimolla. Kun annat rakkauden tekemiseen täyttää sydämesi, menestys tuntuu toisarvoiselle ja silloin se yleensä tulee luonnollisesti mukana.

Muotia ja elämää

 

Kiitos Riikka, olimme kaikki todella inspiroituneita puheestasi. Illan lopuksi jäimme myös Reetan kanssa puhumaan omista unelmistamme, mikä tietenkin on HUSH HUSH Studio. Työn keskellä joskus unohtaa pysähtyä hetkeksi ja pohtia isompaa kuvaa tekemiselle. Sitä helposti katsoo vuorta edessä, mitä on tekemättä ja unohtaa kuinka pitkälle sitä on jo kivunnut. Tämä ilta oli loistava muistutus siitä miksi tätä edes aloimme tekemään. Positiivista naisenergiaa saman pöydän ääressä puhumassa muodista ja elämästä – siitä on meidän unelmat tehty. Meillä on myös muita inspiroivia iltoja tulossa eli olkaa kuulolla. Voit myös varata HUSH HUSH Studion yksityiskäyttöön ja samalla buukata ohjelmaa illaksi. Meidän verkkosivuilta löytyy esimerkkejä.

 

Musiikista illan aikana vastasi upea, nouseva artisti Ilta ja juomat vieraille tarjosi Juomavinkki ja Eloisatmedia. Kiitos vielä kerran kaikille ketkä teitte tästä mahdollista.

 

 

Naisenergiaa kerrakseen! Vasemmalta oikealle: Hanna Kangasluoma, Ilta, Riikka Ikäheimo, Pinjamari Jirout, Grace Kyanza.

 

Riikka kertoi omista kokemuksista matkallaan unelmia kohti.

 

Illan juomista vastasi Juomavinkki ja Eloisatmedia.