Hyppää taidematkalle meidän kanssa!

Omistaminen on viime vuoden juttu ja vuokraus on tullut jäädäkseen. HUSH HUSH Studiolta saa nyt myös taidetta lainaksi. Samalla tavalla kuin vaatteet vaihtuu vuodenajan ja fiiliksen mukaan, niin sisustukseen saa nopeasti uutta ilmettä taulua vaihtamalla. Vaihtelu todellakin virkistää, sen olemme huomanneet konkreettisesti  täällä Studiolla.

 

Taiteilija itse on iki-ihana Alisa Ranta-Aho, kehen meillä oli ilo tutustua viime syksynä järjestämässä Naisten illassa. Alisan matka taiteilijaksi ei ole ollut helppo ja hän on uhrannut paljon matkalla toteuttaakseen unelmansa. Me täällä HUSH HUSHilla olemme otettuja Alisan kädenjäljestä ja meidän Studio piristyi kummasti näistä värikkäistä akryylimaalauksista. Alisalla on myös keväällä tulossa useampi eri näyttely. Käykää ihmeessä tutustumassa lisää.

 

Nyt voit siis illan asun lisäksi katsoa siihen sopivan taulun mukaan! Vuokrahinta on 60€/kk ja jos ihastut siihen niin ettet halua siitä luopua, hyvitetään vuokrahinta taulun ostohinnasta. Mehän olemme muuten muuttaneet Merimiehenkadulle katutasoon ja olemme auki sopimuksen mukaan.

 

Alisa Ranta-Aho – Kate Moss, 2018, akryyli kankaalle, 120 x 100 cm (Silkkimekko: Katri Niskanen, vuokraus alk. 112€)

 

Alisa Ranta-Aho – Peacock, 2017, akryyli kankaalle, 120 x 100 cm (Samettimekko: Mirkka Metsola, vuokraus alk. 250€)

 

Alisa Ranta-Aho – Jumping Teddy, 2017, akryyli kankaalle, 120 x 100

 

Alisa Ranta-Aho – Take me to Miami, 2018, akryyli kankaalle, 90 x 90 cm