Johanna vuokrasi design-laukun kummitytön häihin

Johanna oli vieraana tyttärensä kanssa elokuussa järjestetyssä naisten illassa HUSH HUSH Studiolla ja ihastui erääseen vuokrattavana olevaan design-laukkuun. Kuka olisi silloin arvannut, että tämä kyseinen laukku olisi kuukauden kuluttua Turussa kunniavieraana Johannan kummitytön häissä. Johanna ja hänen tyttärensä Anni olivat mukana suunnittelemassa morsiamen hääpukua ja osana kokonaisuutta oli Guccin Marmont kengät. Annin mielestä olisi hauska yllättää äiti käsilaukulla, joka sopisi morsiamen kenkiin. Morsian ei siis olisi ainoa näissä häissä kenellä olisi ”jotain lainattua”.

 

”En saanut hymyä pois kasvoiltani”

 

Johannan kokemukset vuokrauksesta olivat erittäin positiiviset. ”En saanut hymyä pois kasvoiltani, kun aukaisin paketin!” Laukku oli yllätys Johannan tyttäreltä, ja nyt hän näkee itsensä käyttämässä vaatteiden ja asusteiden vuokraamista myös tulevaisuudessa. ”Aluksi ajattelin, että onpa paljon rahaa laukusta vain viikonlopuksi, mutta se miten paljon se tuotti minulle iloa, tajusin koko vuokrauksen ajatuksen. Vaikka ostaisin laukun itselleni, en käyttäisi sitä kuitenkaan kuin pari kertaa vuodessa sen erikoisuuden takia. Nyt siis säästin rahaa!”, hän kertoi nauraen juhlien jälkeen.

 

Laukku johon Johanna ihastui, oli katseita kääntävä Guccin Marmont Animal Stud- käsilaukku. Gucci esitteli metalliset leijonat, laulukaskaat ja yöperhoset heidän 2017 syksyn mallistossa, ja ne ovat olleetkin suosittuja villin kuosinsa ansiosta. Käsilaukku onkin yksi vuokratuimmista designer-tuotteista Studiollamme. Me HUSH HUSHilla olemme iloisia, että saimme olla omalta osaltamme mukana hääjuhlissa ja että asusteiden lainaaminen on jättänyt positiivisen jäljen myös Turkuun.

 

Uuden ajattelutavan design tuotteiden vaatevuokraamo

 

HUSH HUSH vuokraa käsilaukkujen lisäksi myös juhlavaatteita, jakkupukuja sekä takkeja. Toimimme alustana tuotteiden omistajan ja niiden vuokraajan välillä. Tarkoituksemme on saada vähälle käytölle jääneet tuotteet ihmisten vaatekaapeista kiertoon ja näin tarjota iloa useammalle muodin ystävälle. Voit vuokrata tuotteen päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi tai jopa kuukaudeksi kerrallaan. Emme automaattisesti postita tuotteita, mutta tarvittaessa voimme sen järjestää aina sopimuksesta. Tarjoa myös rohkeasti tuotteita omasta kaapistasi. Palvelussamme sinun ei tarvitse luopua tuotteesta kokonaan, vaan voit laittaa sen vuokralle silloin kun et itse sitä tarvitse. Me varastoimme sen, hoidamme vuokraukset ja huolehdimme luotettavasta yhteisöstä. Nähdään Studiollamme Merikorttelissa.

 

Pssst, saimme myöhemmin kuulla, että Guccin kengät jäivät viime hetkellä pois ennen alttaria, mutta sulhanen sai kuitenkin morsiamensa. Onnittelut hääparille!

 

Gucci Marmont Leather Bag häissä Turussa
Guccin laukku vuokrattavissa HUSH HUSH Studiolta alk. 72€

 

Johanna vuokrasi käsilaukun HUSH HUSH Studiolta kummitytön häihin
Paljon onnea morsiamelle myös HUSH HUSH Studion puolesta!