Passi, hammasharja ja designer -käsilaukku

Aluksi pitää aloittaa kuinka innoissamme olemme HUSH HUSHilla siitä miten ihmiset ovat kiinnostuneita vuokraamaan vaatteita ja asusteita kasvavin määrin. Vaatelainaamot kasvattaa perhettään ja ollaan saatu uusi tulokas nyt myös Ouluun. Palaute on ollut lähes täysin positiivista ja parasta on ollut huomata kuinka se yksi vaate tai asuste onkin se illan pelastaja monelle. Asusteista puheen ollen, käsilaukut ovat olleet meidän halutuimpia vuokrakohteita ja laukut ovatkin kiertäneet jo hyvän matkaa maailman ympäri. Käsilaukku on meidän uskollisin kumppani reissussa. Se ei saa olla liian iso, ettei se ole tiellä tai paina liikaa, mutta ei myös liian pieni, että siihen mahtuu kaikki tarvittava.

 

Bonjour et bonne nuit Paris!

 

Kaupunkiloma on se paikka missä laukku pistetään koetukselle. Aamulla kun pää pistetään kadulle, ei se monesti palaa tyynyyn ennen kuin illan viimeisillä tunneilla. Käsilaukun pitää olla menossa mukana ja sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Voihan se olla, että shoppailureissu muuttuu loppujen lopuksi illaksi yökerhossa, kuten meidän yhdelle ihanista lainaajista kävi. Hänellä oli mukana Diorin vaalea Diorama kolmen päivän tyttöjen matkalla Pariisissa ja laukku selvitti tulikokeen. Loman jälkeen hän kommentoi:

 

”Parasta laukussa oli se , että se oli itselleni jotain uutta. En välttämättä käyttäisi arkena Suomessa vaaleaa laukkua, mutta Pariisissa se sopi täydellisesti asujen ja sisustuksen kanssa. Välillä minun piti nostaa laukku pöydälle vain siksi, että sain katsella sitä. Kuulostaa hassulle, mutta siitä tuli hyvä mieli ja halusin nauttia laukusta koko viikonlopun.”

 

Alles klar, Herr Kommissar…

 

Olemme myös innoissamme, että aurinko on alkanut paistamaan ja kaiken sen goretexin alta kuoriutuu värit kaunistuttamaan katukuvaa. Valo ei pelkästään aukaise silmiä niille omille, nyppimättömille kulmakarvoille, vaan myös uusille mahdollisuuksille. Käsilaukku nyt vaan sattuu olemaan monelle meistä naisista kannanotto. Kuten meidän mielipiteet saattavat vaihtua (vaikka kesken risteyksen), myös meidän käsilaukku tarvitsee samaa joustavuutta. Vuokralaukku on oiva ratkaisu muuttuviin tilanteisiin. Siitä puheen ollen, olemme saaneet lisää upeita uutuuksia jokaisen käsivarrelle roikkumaan.

 

Ps. Äläkä unohda myös omaa laukkuvarastoasi! Siellä saattaa olla jotain, josta joku muu voi nauttia silloin kuin et itse kerkeä. Vielä ainakin muodin suuntaukset näyttää sille, että pidämme yhtä laukkua kerrallaan, vink-vink.

 

Christian Dior, Diorama alk. 80€ (löytyy myös tummansinisenä). Paita (S), Vejits, alk. 24€.

 

Lady Dior Cherry Red, alk. 80€. Pura Lopez hopeiset korkokengät, koko 38,5, myynnissä 160€.

 

Louis Vuitton, Milla Cloth Clutch Bag, alk. 32€. Mekko Vejits (S), alk. 48€.

 

Kuvaaja: Hanna Miettinen

Malli: Pauliina Karhu