Raikasta ja tyttömäistä – täydellinen kombo kesämekossa!

Nautitaan tulevasta kesästä kuplien ja helmojen kera

 

Joko kesävaatteet ovat kaivettu laatikoista ja nilkkaa uskalletaan jo hieman paljastaa kevään auringolle? Jalkaa vipattaa, kalenteri täyttyy kesän menoista ja festariliput kuumottaa takataskussa. Nämä mielessä on hyvä muistutella, että asun vuokraus on myös yksi vaihtoehto siihen täydelliseen terassityyliin.

 

Meillä HUSH HUSHilla innostaa juuri nyt röyhelöt, kukkakuviot ja liehuvat helmat. Parasta raikkaassa kesämekossa on, että se menee arkeen sekä juhlaan. Hieman vain huulikiiltoa, ripaus hajuvettä ja muutama kaunis koru, eikä kukaan arvaa että tulit juuri rannalta. Kaikki nämä yhdistettynä jonkun kuplivan juoman kanssa tottakai!

 

Tienaa itsellesi kesäjuomat samalla

 

Tässä muutama kutkuttava valinta ja käykää kurkkaamassa lisää meidän verkkosivuilta. Uutuuksia tulee koko ajan eli jos et seuraa meitä vielä somessa, niin Instagram on se paikka mihin ensimmäisenä päivitämme uutuudet. Käy myös läpi se oma vaatekaappisi kevätsiivousta tehdessäsi.

 

Meidän kautta voit vuokrata niitä omia vaatekaapin vähälle käytölle jääneitä helmiä ja tienata samalla ne kesän kuplajuomat takaisin. Tällä tavoin sinun ei tarvitse luopua tuotteesta kokonaan. Monesti tulee siivottua sitä kaappia vähän liiankin ahkerasti ja tilan puutteesta laitettua kiertoon asuja, joita sitten kaipaa jonkun ajan kuluttua. Vuokraamalla tuotteesi, saat ns. harkinta-aikaa. Pieni aika erossa antaa aivan uuden perspektiivin siihen mitä jo on, toimii vaatteissa sekä parisuhteessa! 😉

 

 

Vejits
Raidallinen, rauhoittava veden sininen kesämekko. Sopii loistavasti suomalaiselle iholle, tummalle sekä vaalealle hipiälle. Vejits, koko S, alk. 48 €.

 

John Galliano
Seksikästä, tyttömäistä ja kukkaa päästä varpaisiin – me tykätään! Tämä upea silkkimekko on John Gallianon käsialaa, koko XS, alk. 96 €. Beige YSL-käsilaukku, hopeisilla ykstyiskohdilla alk. 48 €.

 

Tämä Temperley Londonin halterneck-kietaisumekko on samaan aikaan tiukka ja niukka yläosasta ja hulmuavan tyttömäinen helmasta. Yhdistä koruja ja vaikka lierihatulla, wawawoom. Vuokraus alk. 80 €, koko S-M.

 

Vejits
Hellepäivien pelastus ovat korkeat halkiot ja olkapäät paljastava kesämekko. Mekko on Vejits, koko M, viikonlopuksi 40 €. Diorin käsilaukku alk. 80 €.

 

Ted Baker
Klassista ja kaunista. Tämän Ted Bakerin pliseerattu kukkamekko on mahdollista vuokrata viikonlopuksi alk. 64 €, koko S.

 

Kuvat: Hanna Miettinen

Mallit: Pauliina Karhu & Adele Botty