Sydänsuruja ja skumppaa – näin syntyi HUSH HUSH Studio

Tarina on tosi. Meidät toi Reetan kanssa yhteen epäonnistuneet parisuhteet ja pullo tai kaksi skumppaa, mahdollisesti kolme. HUSH HUSH oli meille uuden elämän alku. Uhrauksia on matkalla pitänyt tehdä, mutta tilalle on tullut paras ystävä. Kuka on sanonut ettei humalasta seuraa mitään hyvää? *toim. huom. Me emme kannusta tässä käyttämään alkoholia tai tekemään äärimmäisiä päätöksiä sen vaikutuksen alaisena.

 

Mitä seuraavaksi?

 

Me olemme Reetan kanssa molemmat vaatetusmuotoilijoita koulutukselta ja mietimme tulevaisuuttamme tällä alalla. Reetalla on kokemusta retail-puolelta, kun minulla taas suunnittelun ja valmistuksen puolelta. Kuitenkin kysyimme tahoillamme samaa asiaa: haluammeko luoda enää uutta tähän maailmaan vai haluammeko käyttää jo valmiita resursseja? Se, että suurin osa vaatekauppojen inventaariosta päätyy kaatopaikalle hyvin lyhyen ajan sisään, ei voi jatkua näin. Resurssit loppuvat, ja pelkästään uusien materiaalien keksiminen ei ole ainoa ratkaisu.

 

Idea lähti meidän omasta vaatekaapistamme, joihin oli sijoitettu pieni omaisuus ja suurin osa tuotteista keräsi pölyä lähes käyttämättömänä. Emme halunneet kokonaan luopua niistä, mutta säälitti pitää niitä vaan kaapissa. Mietimme, että voisiko olla mahdollista vuokrata näitä tuotteita vähäksi aikaa jollekin muulle ja saada vastapainoksi jotain “uutta” itselle. Siitä syntyi HUSH HUSH näin pähkinänkuoressa. Meidän unelma on luoda rajaton vaatekaappi, jossa kaikki muodin ystävät voivat turvallisesti ja vaivattomasti  vuokrata vaatteita toisiltaan. Nyt tämä tuntuu huvittavalle, mutta me oikeasti luultiin silloin, että vaatteiden vuokraus kuluttajien kesken on uusi juttu. Meille selvisi nopeasti, että maailmalla tehdään tätä jo ja siellä tehdään tätä isosti. 

 

Muutetaan maailma yksi vaatekaappi kerrallaan

 

Tämä on meidän vastaiskumme kertakäyttömuotia vastaan. Voit tulla mukaan muuttamaan maailmaa joko omistajana tai lainaajana TAI mielellään molempina. Omistajana voit tuoda meille, HUSH HUSH Studiolle vähälle käytölle jääneet designer-tuotteesi vuokrattavaksi eteenpäin. Lainaajana saat myös pääsyn yhteiseen vaatehuoneeseemme ja voit vuokrata sieltä mitä ikinä haluatkaan vain murto-osalla tuotteen ostohinnasta.

 

Kaikkien juttu tämä ei ole. Toiset meistä on vain luontaisesti luotu enemmän pitämään omansa omanaan, mutta te ketkä ette tarvitse omistaa kaikkea… Vaatteiden lainaus saattaa mullistaa teidän näkemyksen muodin kuluttamiseen. Me olemme jo päässeet todistamaan tämän tapahtuvan! Studiolla nähdään ja verkosta voi myös käydä katselemassa valikoimaa. Pyrimme päivittämään sinne uutuuksia viikoittain.

 

Meillä on muuten tulossa nyt lokakuussa naisten ilta eli pysykää kuulolla. Päivittelemme siitä tarkemmin somessa.

 

 

XOXO, Raili & Reetta