Aloita juhlat meiltä HUSH HUSHilta, eikä sinun tarvitse huolehtia naapureista tai seuraavan päivän siivouksesta!

 

Aloita juhlat meiltä HUSH HUSHilta, eikä sinun tarvitse huolehtia naapureista tai seuraavan päivän siivouksesta!

 

Puuttuuko paikka mistä aloittaa ilta? Tarjoamme laadukkaita ja mielenkiintoisia illanviettoja niin yrityksille kuin ryhmille. Oli kyseessä sitten virkistyspäivä, pikkujoulut, synttärit tai muu juhla.

 

Paikka mistä ei puutu positiivista naisenergiaa. Voitte yhdessä laittautua showroomillamme designer-vaatteiden keskellä. Voitte valita itsellenne ehostuksen, hiustenlaiton, pukeutumisneuvojan tai vaikka kaikki yhdessä. Meillä on myös laaja valikoima erilaisia puhujia ja kouluttajia. Räätälöimme tapahtumat juuri teidän tarkoitukseen sopiviksi.

 

Syötävää, kuplivaa, musiikkia ja paljon naurua… siitä on oikea naistenilta tehty!

 

HUSH HUSH Studio on designer-tuotteiden vaatelainaamo historiallisessa tehdasrakennuksessa Merikorttelissa, Punavuoressa. Meille on erittäin hyvät kulkuyhteydet. Tilamme ovat täydelliset noin 8-12 hengen ryhmille.

Tässä on muutamia tapahtumia, joita olemme järjestäneet ryhmille.

Camilla Tuominen

 

 

KUINKA JOHTAA TUNTEITASI TYÖSSÄSI

 

Sinun ajatuksista tulee tunteita ja tunteista tulee ajatuksia. Miten johdat itseäsi johtamalla tunteitasi alati vaativammassa ja muuttuvassa maailmassa?

 

Camilla on startup-yrittäjä, kauppatieteiden maisteri, kirjailija ja tunnevalmentaja. Hänen intohimonsa on opettaa ihmiset ymmärtämään ja johtamaan tunteita: omia tai muiden tunteita, kotona, tiimin kanssa, myynnissä tai vaikka asiakaskohtaamisissa. Hänen puheidensa keskiössä ovat tunteet ja oman mielen johtaminen. Miten sinä voisit tehdä parempia päätöksiä elämässäsi.

 

Keskustelun aiheita:

 

  • Miten johtaa itseään melun ja paineiden keskellä
  • Kuinka johtaa muiden tunteita, kohdata vaikeita tunteita tai lisätä virtaa positiivisilla tunteilla
  • Kuinka ymmärtää paremmin asiakasta

Hinta:

105 €/henkilö (minimi 10 henk.)

Sisältää pientä suolaista ja makeaa syömistä

Raili Hulkkonen

 

Raili Hulkkonen on yksi maamme nimekkäimmistä meikkitaiteilijoista ja hänen uransa on kestänyt yli 50 vuotta. Hän jos kuka tietää suomalaisen naisen meikin kuin omansa. Hän antaa suoraa palautetta ja tietää kaikki pienet “temput” millä nopeasti piristää kasvoja. “Minä en meikkaa siten mikä sattuu olemaan trendi tällä hetkellä, vaan mikä sopii asiakkaalle.” Hänet tunnetaan mm. Vain Elämää- ja Tanssii tähtien kanssa-sarjojen luottomeikkaajana.

 

Illan aikana Raili tekee kevyen ehostuksen ja antaa vinkkejä kuinka sinäkin onnistut luomaan samanlaisen lopputuloksen kuin ammattilaisen käsissä.

 

Hinta:

85 €/henkilö (minimi 8 henk.)

Sisältää pientä suolaista ja makeaa syömistä

Outi Les Pyy

 

Outi Les Pyy on helsinkiläinen trashionista. Hän on ompelija, bloggaaja stylisti, kirjailija ja kestävän kehityksen intohimoinen puolestapuhuja. Outi on suosittu puhuja ja kouluttaja oppilaitoksissa ja yrityksissä ympäri Suomen. Hän puhuu niin kestävästä kehityksestä muodissa kuin osana yrityksen liiketoimintaa. Hän konsultoi yrityksiä esim. visuaalisuudesta, sosiaalisesta mediasta, markkinoinnista sekä brändinhallintaa koskevista asioista.

 

Suosittuja aiheita ovat:

 

PIENYRITTÄJÄ & SOSIAALINEN MEDIA – Millaisia asioita sinun tulisi somessa huomioida? Mitä hyötyä siitä on sinulle ja yrityksellesi? Mitäs sinun tulisi tietää appien ja sivujen algoritmeista.

 

OPEN SOURCE –AJATTELU OSANA LIIKETOIMINTAA – Kestävälle pohjalle rakennettu liiketoiminta perustuu avoimuuteen. Miten yhteistyö ja läpinäkyvyys käännetään kannattavaksi liiketoiminnaksi.

 

VASTUULLISUUS OSANA LIIKETOIMINTAA – Yritykset voivat olla vastuullisia monilla eri tavoilla. Luennolla avataan erilaisia vaikuttamiskeinoja, niiden eroja ja miten niistä pitäisi kommunikoida.

 

HINTA:

75 €/henkilö (minimi 8 henk.)

Sisältää pientä suolaista ja makeaa syömistä

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä.