Tyylikkäästi toimistolla

Toimistopukeutumiskulttuuri on muuttunut vuosikymmenten saatossa, mutta edelleen bleiserit ja kynähameet värittävät konservatiivista pankkimaailmaa. Asiallinen pukeutuminen on tietenkin toimistopukeutumisen A ja O, mutta meidän mielestämme sen ei missään tapauksessa tarvitse olla tylsää. Menevälle business-naiselle onkin suotavaa valita asu, joka muuttuu päivän mittaan tilaisuuteen sopivaksi, aina toimistolta illanviettoon asti. HUSH HUSHilla me inspiroiduimme työvaatteissa viihtymisestä syksyn kulkiessa eteenpäin.

 

Yhdestä jakkupuvusta moneksi

Puimme Eva-Maria Mittlerin Donna Karanin silkkiasuun, jota muokkasimme asusteilla ja vaihtuvalla ala-osalla eri tilanteisiin sopivaksi. Yhdistelmään kuuluu bleiseri ja hame, joita voi käyttää vaikka koko viikon yhdistelemällä ne joka päivä uudella tavalla. Jakun kaunis leikkaus ja hameen toispuoleinen rypytys imartelevat erilaisia vartalomalleja, sekä yönsininen sävy sopii monelle ihonsävylle.

 

Eva-Marialla on 37 vuoden kokemus vaatetusalalta – hänellä ja hänen edesmenneellä miehellään oli menestynyt vaateliike nimeltä ”Big Time” Ullanlinnassa. Hän on pukeutumisen pitkän linjan ammattilainen ja luennoinut aiheesta useammassa tilaisuudessa. Eva-Marian ehdoton vinkki työpukeutumiseen on valita itsensä näköiset vaatteet, joissa tuntee olonsa mukavaksi. Me HUSH HUSHilla autamme aina mielellämme kaikissa tyyliin liittyvissä kysymyksissä. ”Kun ihmisellä on mukava olo vaatteissa, se näkyy.”

 

Donna Karanin jakkupukua Eva-Maria luonnehti erittäin miellyttäväksi päällä. ”Tässä on stretchiä ja asu on silti hengittävä. Materiaalista näkee jo, että se ei mene ryppyyn eli sanoisin, että tämä on monikäyttöinen ja käytännöllinen.” Erittäin hyvä ja turvallinen valinta ottaa mukaan esimerkiksi työmatkalle.

 

Vuokraa päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi!

Tämä kaunis jakkupuku on lainattavissa HUSH HUSH Studiolta alkaen 56€. Toimimme alustana tuotteiden omistajan ja niiden lainaajan välillä verkossa, sekä kivijalkaliikkeessä Helsingissä. Laina-ajat alkavat yhdestä vuorokaudesta jopa kuukauteen. Osa tuotteista on myös mahdollista lunastaa omaksi, jos ihastut siihen niin ettet halua siitä enää luopua. Tervetuloa tutustumaan palveluumme!

 

Eva-Marian videohaastattelu löytyy sivun alhaalta.

 

Jakkupuku: Donna Karan Collection (koko M). Laukku: Aki Choklat. Solmio: Versace Vintage (Eva-Marian oma).
Jakkupuku: Donna Karan Collection (koko M). Laukku: Aki Choklat. Solmio: Versace Vintage (Eva-Marian oma).
Vaihtamalla hameen siisteihin farkkuihin tulee asusta heti rennompi.
Chanel Flap Bag hopeisilla yksityiskohdilla. Viikkovuokra 215€ (Ovh. 4300€).
Iltaan lisäsimme asuun hieman koruja ja vaihdoimme käsilaukun sekä huulipunan tummemmaksi. Hymy on Eva-Marian oma.
Käsilaukku Nasha Mekraksavanich. Viikkovuokra 60€ (Ovh. 800€).

 

Kuvat, video & tekstiavustus: Pinjamari Jirout